Evangelisatie project De Hoge Hoed

 • Agenda

  okt
  28
  Begint om 20:00
  nov
  4
  Begint om 19:45
 • Laatste nieuws

  Naar aanleiding van een artikel uit de Groninger gezinsbode over Halloween Groningen zijn er vanuit diverse gebeds en evangelisatie groepen het gezamenlijke initiatief ontstaan "Kies voor het Licht" Halloween is niet zomaar iets, het is gelinkt met de bovennatuurlijke duistere wereld. We geven je graag alle initiatieven op een rij en zijn er ook verwijzingen naar site's en video's
  Door het volgen van deze bijbelschool word je getraind voor het werk van de bediening in Zijn koninkrijk. De Bijbel spreekt in 1 Samuel 13 en 14 over de Filistijnen die het land verscheuren en onderdrukken. Jonathans zullen opstaan ​​en de Sauls zullen niet in staat zijn om ze terug te praten. De speren en de zwaarden komen terug in de handen van de kampioenen. Het woord van God is als een tweesnijdend zwaard in je hand wat je zal gaan hanteren tot opbouw van Zijn koninkrijk en het neerhalen van bolwerken van de vijand. Je zal door vijandelijke linies heen breken en overwinning brengen voor de Heer.

De Hoge Hoed is een jaarlijks interkerkelijke kinder progamma in Hoogezand waar de hele wijk voor word uitgenodigd.

Evangelisatie project De Hoge Hoed

 

1 Korinthe 2:9 Wat het oog niet heeft gezien en het oor niet heeft gehoord en in geen mensenhart is opgekomen, dat heeft God bestemd voor wie hem liefheeft.

Op de eerste dag staan we stil bij het wonder van geloven. God is niet te beredeneren: een taart moet je niet uit elkaar pluizen om de ingrediënten terug te vinden, maar opeten en er van genieten. Zo is het ook met geloven: je moet niet blijven toekijken, maar je er voor openstellen om het mee te maken. We nemen de kinderen in spelvormen mee in ongelofelijke dingen die ze zelf kunnen, visuele tricks, vragen waarvan het antwoord tegengesteld is van wat je denkt, etcetera. Waarschijnlijk vertellen we ook het verhaal van de zaaier met goede grond en slechte grond en leggen we dit uit met een spuitende colafles ;)       

 Op de tweede dag staan we stil bij het wonder van relatie (met God, maar ook met elkaar). Vriendschap en liefde kun je ook niet beredeneren, relatie met God ook niet. God leren kennen doe je niet met je hoofd, maar met je hart. En ook al begrijpen wij God niet, God kent ons helemaal (Psalm 139). We nemen de kinderen mee d.m.v. vertrouwens spel en vriendschapsspel. We willen graag een persoonlijk getuigenis geven over onze relatie met God. Ook nemen we als voorbeeld een persoon uit de bijbel om hier meer over uit te leggen.

Op dinsdag 9 oktober om 19.30 uur organiseren wij een medewerkersavond. Hier laten de workshopleiders hun werkjes zien en geven we praktische informatie over de Hoge Hoed. Ook zorgt Jan Hollander voor geestelijke toerusting. We zijn rond 20:30 klaar. Het is in de Vredekerk (vd Duyn van Maasdamweg 217) in Hoogezand.

PR Komende week staat in de HS-krant een aankondiging. Op de scholen komen posters en flyers. In de week voor de Herfstvakantie flyeren we in de wijk. Wil je meelopen? Meld je aan bij Liesbeth via hogehoedhs@gmail.com             

                                                                                                                                                                                                                                                        Ook op Facebook zijn we te vinden:   http://facebook.com/dehogehoed      Deel je al onze informatie met jouw contacten?

Medewerker 2018:  Lijkt het je leuk om mee te werken met de Hoge Hoed 2018, meld je dan nu (vóór 1 oktober) aan op hogehoedhs@gmail.com. Op het prikbord in de kerken hangt een aanmeldformulier voor wie niet wil mailen. Materiaal Heb je het volgende te leen of te gebruiken, meld je dan bij Sander via hogehoedhs@gmail.com: - schoenendozen - blikken (schoon!)

En het belangrijkste GEBED:  denk aan ons in je gebeden! Dat het geloof mag groeien en Hij ons bewaart voor de aanvallen van de boze. De stuurgroep, Lianne, Frans, Yvette, Sander, Liesbeth, Jolanda, Maurice en Noah

Geplaatst op 28-09-2018