Evangelisatie project De Hoge Hoed

 • Agenda

  mei
  17
  Begint om 19:00
  mei
  24
  Begint om 00:00
 • Laatste nieuws

  Regiogebed organiseert de jaarlijkse provinciale gebedsdag om op de bres te staan voor Groningen, het valt samen met het gebedsinitatief van The Return, de terugkeer naar God voor Nederland, een gebedsactie van 10 dagen bidden en vasten, Deze periode start met het Bijbelse Bazuinenfeest en eindigt met Grote Verzoendag. Deze dagen staan ook wel bekend als de ’10 ontzagwekkende dagen’. Middelpunt van De Terugkeer zal zijn: Zaterdag 26 september 2020. 10 dagen van 18 September t/m 28 September 2020,
  Tijdens persoonlijk gebed van Jennifer Guetta op 7 december 2019 op exact dezelfde tijd dat Reinhard Bonke naar de hemel ging, ontving zij een bijzondere visioen en profetie voor Nederland.

De Hoge Hoed is een jaarlijks interkerkelijke kinder progamma in Hoogezand waar de hele wijk voor word uitgenodigd.

Evangelisatie project De Hoge Hoed

 

1 Korinthe 2:9 Wat het oog niet heeft gezien en het oor niet heeft gehoord en in geen mensenhart is opgekomen, dat heeft God bestemd voor wie hem liefheeft.

Op de eerste dag staan we stil bij het wonder van geloven. God is niet te beredeneren: een taart moet je niet uit elkaar pluizen om de ingrediënten terug te vinden, maar opeten en er van genieten. Zo is het ook met geloven: je moet niet blijven toekijken, maar je er voor openstellen om het mee te maken. We nemen de kinderen in spelvormen mee in ongelofelijke dingen die ze zelf kunnen, visuele tricks, vragen waarvan het antwoord tegengesteld is van wat je denkt, etcetera. Waarschijnlijk vertellen we ook het verhaal van de zaaier met goede grond en slechte grond en leggen we dit uit met een spuitende colafles ;)       

 Op de tweede dag staan we stil bij het wonder van relatie (met God, maar ook met elkaar). Vriendschap en liefde kun je ook niet beredeneren, relatie met God ook niet. God leren kennen doe je niet met je hoofd, maar met je hart. En ook al begrijpen wij God niet, God kent ons helemaal (Psalm 139). We nemen de kinderen mee d.m.v. vertrouwens spel en vriendschapsspel. We willen graag een persoonlijk getuigenis geven over onze relatie met God. Ook nemen we als voorbeeld een persoon uit de bijbel om hier meer over uit te leggen.

Op dinsdag 9 oktober om 19.30 uur organiseren wij een medewerkersavond. Hier laten de workshopleiders hun werkjes zien en geven we praktische informatie over de Hoge Hoed. Ook zorgt Jan Hollander voor geestelijke toerusting. We zijn rond 20:30 klaar. Het is in de Vredekerk (vd Duyn van Maasdamweg 217) in Hoogezand.

PR Komende week staat in de HS-krant een aankondiging. Op de scholen komen posters en flyers. In de week voor de Herfstvakantie flyeren we in de wijk. Wil je meelopen? Meld je aan bij Liesbeth via hogehoedhs@gmail.com             

                                                                                                                                                                                                                                                        Ook op Facebook zijn we te vinden:   http://facebook.com/dehogehoed      Deel je al onze informatie met jouw contacten?

Medewerker 2018:  Lijkt het je leuk om mee te werken met de Hoge Hoed 2018, meld je dan nu (vóór 1 oktober) aan op hogehoedhs@gmail.com. Op het prikbord in de kerken hangt een aanmeldformulier voor wie niet wil mailen. Materiaal Heb je het volgende te leen of te gebruiken, meld je dan bij Sander via hogehoedhs@gmail.com: - schoenendozen - blikken (schoon!)

En het belangrijkste GEBED:  denk aan ons in je gebeden! Dat het geloof mag groeien en Hij ons bewaart voor de aanvallen van de boze. De stuurgroep, Lianne, Frans, Yvette, Sander, Liesbeth, Jolanda, Maurice en Noah

Geplaatst op 28-09-2018