Profetie over Nederland door Rodney Howard Browne

 • Agenda

  okt
  28
  Begint om 20:00
  nov
  4
  Begint om 19:45
 • Laatste nieuws

  Naar aanleiding van een artikel uit de Groninger gezinsbode over Halloween Groningen zijn er vanuit diverse gebeds en evangelisatie groepen het gezamenlijke initiatief ontstaan "Kies voor het Licht" Halloween is niet zomaar iets, het is gelinkt met de bovennatuurlijke duistere wereld. We geven je graag alle initiatieven op een rij en zijn er ook verwijzingen naar site's en video's
  Door het volgen van deze bijbelschool word je getraind voor het werk van de bediening in Zijn koninkrijk. De Bijbel spreekt in 1 Samuel 13 en 14 over de Filistijnen die het land verscheuren en onderdrukken. Jonathans zullen opstaan ​​en de Sauls zullen niet in staat zijn om ze terug te praten. De speren en de zwaarden komen terug in de handen van de kampioenen. Het woord van God is als een tweesnijdend zwaard in je hand wat je zal gaan hanteren tot opbouw van Zijn koninkrijk en het neerhalen van bolwerken van de vijand. Je zal door vijandelijke linies heen breken en overwinning brengen voor de Heer.

Profetie voor Nederland door Rodney Howard Browne op donderdag 24 augustus op Holland Ablaze 2017 nadat Adonica de vrouw van Rodney een tijd lang in tongen heeft gesproken en Rodney de vertaling geeft.

Profetie over Nederland door Rodney Howard Browne

Want je stapt uit in het bovennatuurlijke en je zult de glorie van God zien manifesteren.

En de mensen van Nederland zullen meer respect en eer gaan hebben voor de bedieningsgaven die God in jullie midden heeft geplaatst, want jullie hebben dat niet echt geëerd en gerespecteerd.

Er zijn vele mannen en vrouwen Gods die God heeft doen opstaan in Nederland maar de wereld zijn rondgegaan omdat ze in hun eigen land niet echt ontvangen werden. Maar als u deze mensen en de gaven respecteert die God in jullie midden heeft geplaatst.

Want alles wat u nodig hebt, is in uw eigen land. En God heeft mannen en vrouwen opgericht die de zalving dragen om heel Nederland te schudden.

Maar in de dagen die voorbij zijn gegaan is daar geen respect geweest, het was bijna “en wie denk jij wel wat je bent”

Maar leer de gaven van de Heilige Geest te respecteren, want deze dingen kunnen niet in de supermarkt gekocht worden, deze gaven worden gegeven door het Hoofd van de kerk: de Here Jezus Christus, en als u dat respecteert en eert, -duidelijk aanbidt u Jezus,- en maar er zal iets gebeuren, en er zal een grote manifestatie zijn in uw eigen land , van uw eigen mensen.

En God zal machtige voorgangers, evangelisten en profeten in dit land oprichten en er zal geen gebrek zijn in datgene wat God zal doen in het land Nederland.

Maak je klaar want het beste gaat komen, maak je klaar want het beste gaat komen.

Je stapt uit vanuit het natuurlijke in het bovennatuurlijke. En God zal je toe staan om niet naar de mensen naar het vlees te zien, maar u zult de gaven zien.

U zult het zien en herkennen, en als u dat respecteert dan zal het zijn weg hebben, want u weet dat een profeet geen eer heeft in zijn eigen land, maar Ik zal een snel werk doen zegt de Heer ,en Ik zal mijn dienstknechten oprichten en het zal in dit land zijn, en in Nederland zal het aan niets ontbreken, wat de 5-voudige bediening betreft en de gaven van de Heilige Geest, en er zal veel zegen zijn in dit land.

Mensen zullen vanuit andere landen komen, om te zien wat de Heer hier doet. Halleluja, dank u Jezus, want deze dingen waarover we spreken is niet door mensen ingesteld, maar ingesteld door het hoofd van de kerk, De Here Jezus Christus, want Hij heeft in de kerk gezet: de apostel, profeet evangelisten, herders en leraars voor de toerusting van de heiligen om het werk van de bediening te doen, en u zult het zien, halleluja.

Ik zie hier vanavond hier iets gebeuren, dat de Nederlandse mensen, zullen beginnen te koesteren de bedieningsgaven die God heeft geplaatst in hun eigen land.

Ik zie dat gebeuren, en het zal niet in dat land zijn en daar hebben ze een man van God, maar je zult herkennen wat God in jullie midden heeft geplaatst, en let maar eens op wat God gaat doen, en let maar eens op wat God gaat doen, halleluja machtige dingen.

Tongentaal.

Ik herinner me niet in 37 jaar bediening dat ik ooit zo’n woord gegeven heb als dit.

Ik kan mij niet herinneren zo’n specifiek woord als dit.

Want dit woord is specifiek voor Nederland, we gaan zien wat God gaat doen, ik hoor de roep van de Nederlanders. Ik ging vandaag de stad amsterdam in, één ding wat jullie wel hebben zijn mensen, en ik zag de mensen, en ik hoor de roep van de nederlanders, ze zoeken iets wat echt is, ze proberen het te vinden in alles wat de wereld hen biedt, maar ze gaan het vinden in de zalving van de heilige Geest, een machtige wind zal blazen door Nederland in de komende drie jaar, en ik profeteer over u dat de oogst van zielen binnen gaat komen. En als u uw geloof richt, om op God te geloven dan er geen een enkele reden is, dat God een nationale opwekking gaat geven die een miljoen mensen gaan geven die gered zal worden in nederland, en de plan van de vijand zal gestopt worden, en je zult de hand van God zien in uw land. Maak je maar klaar, Maak je maar klaar Maak je maar klaar Maak je maar klaar

Halleluja ,Glorie aan God dank u Here Jezus

Je stapt uit in de wereld van het natuurlijke naar de wereld van de bovennatuurlijke.

Halleluja. Dank u Heer, wonderbare Jezus

De profetie start op: 3:46:04

 

Geplaatst op 10-01-2019