Meld je aan!

 • Agenda

  okt
  28
  Begint om 20:00
  nov
  4
  Begint om 19:45
 • Laatste nieuws

  Naar aanleiding van een artikel uit de Groninger gezinsbode over Halloween Groningen zijn er vanuit diverse gebeds en evangelisatie groepen het gezamenlijke initiatief ontstaan "Kies voor het Licht" Halloween is niet zomaar iets, het is gelinkt met de bovennatuurlijke duistere wereld. We geven je graag alle initiatieven op een rij en zijn er ook verwijzingen naar site's en video's
  Door het volgen van deze bijbelschool word je getraind voor het werk van de bediening in Zijn koninkrijk. De Bijbel spreekt in 1 Samuel 13 en 14 over de Filistijnen die het land verscheuren en onderdrukken. Jonathans zullen opstaan ​​en de Sauls zullen niet in staat zijn om ze terug te praten. De speren en de zwaarden komen terug in de handen van de kampioenen. Het woord van God is als een tweesnijdend zwaard in je hand wat je zal gaan hanteren tot opbouw van Zijn koninkrijk en het neerhalen van bolwerken van de vijand. Je zal door vijandelijke linies heen breken en overwinning brengen voor de Heer.
Het is tijd! Gelovigen staan op en reageren om aan zijn Stem gehoor te geven door deel te zijn en betrokken te worden van Zijn leger. De wereld wacht met reikhalzend verlangen op het openbaar worden van de zonen en dochters van God.

Hiermee meld jij je aan en word je per  nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle activiteiten van Regiogebed en wat nu actueel is: Halloween Groningen en Kies voor het Licht!

Zoals Jesaja sprak tegen de Here, als antwoord op de vraag Wie zal ik zenden en wie zal voor Ons gaan?  En Jesaja sprak: Hier ben ik Here, zend mij.