Meld je aan!

 • Agenda

  okt
  30
  Begint om 09:00
  Plutozaal
 • Laatste nieuws

  Regiogebed organiseert de jaarlijkse provinciale gebedsdag om op de bres te staan voor Groningen, het valt samen met het gebedsinitatief van The Return, de terugkeer naar God voor Nederland, een gebedsactie van 10 dagen bidden en vasten, Deze periode start met het Bijbelse Bazuinenfeest en eindigt met Grote Verzoendag. Deze dagen staan ook wel bekend als de ’10 ontzagwekkende dagen’. Middelpunt van De Terugkeer zal zijn: Zaterdag 26 september 2020. 10 dagen van 18 September t/m 28 September 2020,
  Tijdens persoonlijk gebed van Jennifer Guetta op 7 december 2019 op exact dezelfde tijd dat Reinhard Bonke naar de hemel ging, ontving zij een bijzondere visioen en profetie voor Nederland.
Het is tijd! Gelovigen staan op en reageren om aan zijn Stem gehoor te geven door deel te zijn en betrokken te worden van Zijn leger. De wereld wacht met reikhalzend verlangen op het openbaar worden van de zonen en dochters van God.

Hiermee meld jij je aan en word je per  nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle activiteiten van Regiogebed.                                                                  

Zoals Jesaja sprak tegen de Here, als antwoord op de vraag Wie zal ik zenden en wie zal voor Ons gaan?  En Jesaja sprak: Hier ben ik Here, zend mij.