Meld je aan!

 • Agenda

  aug
  10
  Begint om 00:00
  aug
  17
  Begint om 20:00
 • Laatste nieuws

  Tijdens persoonlijk gebed van Jennifer Guetta op 7 december 2019 op exact dezelfde tijd dat Reinhard Bonke naar de hemel ging, ontving zij een bijzondere visioen en profetie voor Nederland.
  MACHTEN BOVEN NEDERLAND Tom en Jane Hamon, wonend in Amerika, een profetische bediening, kregen tijdens hun allereerste conferentie in Oktober 1992 in Nederland, Roermond een openbaring over de geestelijke machten boven Nederland. Ze ontving een beeld over een kaart van Noord Europa en ze zag dat er 5 demonische machten, cirkels aan het maken waren om deze gebieden te claimen. En er verscheen een macht aan haar. En die macht heette Askelon, de macht over Nederland. Tijdens één van de avonden deelden zij deze boodschap, waarna een tijd volgde van intensieve geestelijke strijd om deze geopenbaarde machten te verbreken.
Het is tijd! Gelovigen staan op en reageren om aan zijn Stem gehoor te geven door deel te zijn en betrokken te worden van Zijn leger. De wereld wacht met reikhalzend verlangen op het openbaar worden van de zonen en dochters van God.

Hiermee meld jij je aan en word je per  nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle activiteiten van Regiogebed.

Zoals Jesaja sprak tegen de Here, als antwoord op de vraag Wie zal ik zenden en wie zal voor Ons gaan?  En Jesaja sprak: Hier ben ik Here, zend mij.