Training vasten

 • Agenda

  nov
  30
  Begint om 19:45
  nov
  30
  Begint om 20:00
 • Laatste nieuws

  Regiogebed organiseert de jaarlijkse provinciale gebedsdag om op de bres te staan voor Groningen, het valt samen met het gebedsinitatief van The Return, de terugkeer naar God voor Nederland, een gebedsactie van 10 dagen bidden en vasten, Deze periode start met het Bijbelse Bazuinenfeest en eindigt met Grote Verzoendag. Deze dagen staan ook wel bekend als de ’10 ontzagwekkende dagen’. Middelpunt van De Terugkeer zal zijn: Zaterdag 26 september 2020. 10 dagen van 18 September t/m 28 September 2020,
  Tijdens persoonlijk gebed van Jennifer Guetta op 7 december 2019 op exact dezelfde tijd dat Reinhard Bonke naar de hemel ging, ontving zij een bijzondere visioen en profetie voor Nederland.
Bidden en vasten; twee geweldige en krachtige sleutels die God niet zomaar aan ons gegeven heeft

 Deze training zal je stap voor stap leiden in hoe je het beste kunt vasten, het bevat twaalf hoofdstukken die je alles zal vertellen over hoe te vasten.       

                                                                                                                                                      

Dit zijn de hoofdstukken:

-Atoomkracht met God,

-Wat is vasten?

-De achtergronden voor opwekkingen

-Het vasten van Jezus

-Honderd redenen waarom we zouden moeten vasten

-Vier vormen van lust

-Vier primaire levensbehoeften

 -Hoe te vasten?

-Vasten in relatie tot het fysieke lichaam

-Het zorgvuldig afbreken van het vasten

-Veertig geloofsfeiten over goddelijke genezing

-Resultaten van vasten en bidden.

 

Ik ben er van overtuigd dat dit je enorm zal helpen in je geestelijke groei, voor doorbraken in je eigen  leven maar ook dat je biddend en vastend doorbraken zult brengen  in dat van anderen.

De data van deze training is: maandagavond 26 oktober , maandagavond 9 november en maandagavond 23 november, kosten € 5,- voor de studiemateriaal, de locatie is in Loppersum na opgave word je op de hoogte gehouden op welk adres het is.